Mover easydriver infinity 2.5 enkel auto 2500kg

Kategori: Mover easydriver
Varenr.: 37321
kr 29 395.00

easydriver infinity er den første moveren på markedet som ikke har girboks på siden = mye enklere og raskere montering!

Mover «easydriver infinity 2.5» er en toppmodell for enakslet campingvogn med automatisk til/fra kobling. Den er kraftig, trygg og rask som gjør det enkelt å snu og manøvrere tunge campingvogner under alle forhold uten å skade dekkene eller bakken!

Det følger med en fjernkontroll som gir meget nøyaktige kommandoer, og som gjør at det er mulig å gjennomføre de skarpeste svingene på trange plasser og i ulendt terreng. Fjernkontrollen viser hele tiden statusen til moveren, og man ser også status på batteri og vekt slik at man unngår overbelastning. Den kan også kontrolleres ved bruk av en easydriver app på din smarttelefon (Apple iOS eller Android).

De patenterte easydriver-rullene er presise, slitesterke og gir en best mulig trekkraft i alle typer terreng, også på vanskeligere underlag som vått gress, gjørme, skråninger etc. Myk start-og stopp-funksjon for presis manøvrering. Alle easydriver-modellene er laget av spesialutviklet high-tech materialer som skal forhindre korrosjon. Dette gjør at easydriver ikke ruster og har en lenger levetid.

Med sitt kompakte og enkle design passer denne til alle campingvogner og størrelser. Dette er den første moveren på markedet som ikke har girboks på siden og som derfor gjør monteringen enklere og raskere! Leveres komplett med alt man trenger for montering og bruk.

Egenvekt: ca. 29 kg
Max stigning 15%: 2500 kg 
Max stigning 33%: 1200 kg 
Til/fra kobling: Automatisk
Strømforbruk: ca. 18 A
For enakslet campingvogn

 

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.