Mover easydriver pro 2.3 enkel auto 2300kg

Kategori: Mover easydriver
Varenr.: 37203
kr 24 145.00

Mover «easydriver pro 2.3» passer for enakslet campingvogn og har automatisk til/fra kobling. Den er kraftig, trygg og rask som gjør det enkelt å snu og manøvrere tunge campingvogner under alle forhold uten å skade dekkene eller bakken!  Det følger med en fjernkontroll som gir meget nøyaktige kommandoer, og som gjør at det er mulig å gjennomføre de skarpeste svingene på trange plasser og i ulendt terreng. Fjernkontrollen viser hele tiden statusen til moveren slik at man bl.a. holder kontroll på batteristatus og vekt slik at man unngår overbelastning.

De patenterte easydriver-rullene er presise, slitesterke og gir en best mulig trekkraft i alle typer terreng, også på vanskeligere underlag som vått gress, gjørme, skråninger etc. Myk start-og stopp-funksjon for presis manøvrering. Alle easydriver-modellene er laget av spesialutviklet high-tech materialer som skal forhindre korrosjon. Dette gjør at easydriver ikke ruster og har lang levetid.

Med sitt kompakte og enkle design passer denne til alle campingvogner og størrelser. Leveres komplett med alt man trenger for montering og bruk.

Egenvekt: ca. 34 kg
Max stigning 15%: 2300 kg 
Max stigning 30%: 1200 kg 
Til/fra kobling: Automatisk
Strømforbruk: ca. 25 A
For enakslet campingvogn
 

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.