Mover easydriver pro 3.1 twin auto 3100kg

Kategori: Mover easydriver
Varenr.: 37207
kr 44 410.00

Kraftige, trygge og raske movere fra easydriver som gjør det enkelt å snu og manøvrere tunge campingvogner under alle forhold uten å skade dekkene eller bakken! Easydriver kommer i forskjellige modeller til både enakslet og toakslet campingvogn med automatisk eller manuell til/frakobling. Med sitt kompakte og enkle design passer easydriver til alle campingvogner, og den er egnet for alle størrelser.

Det følger med en fjernkontroll som gir meget nøyaktige kommandoer, og som gjør at det er mulig å gjennomføre de skarpeste svingene på trange plasser og ulendt terreng. Fjernkontrollen viser hele tiden statusen til easydriver, og man ser også status på batteri og vekt slik at man unngår overbelastning. Toppmodellen easydriver infinity kan også kontrolleres ved bruk av easydriver app på din smarttelefon (Apple iOS eller Android).

De patenterte easydriver-rullene er presise, slitesterke og gir en best mulig trekkraft i alle typer terreng, også på vanskeligere underlag som vått gress, gjørme, skråninger etc. Myk start-og stopp-funksjon for presis manøvrering. Til/frakobling er enkelt, uansett om man velger den manuelle eller automatiske modellen.

Alle easydriver-modellene er laget av spesialutviklet high-tech materialer som skal forhindre korrosjon. Dette gjør at easydriver ikke
ruster, og har en lenger levetid.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.