Avfettingsmiddel Uniol X 5l

Kategori: Rengjøring og polering
Varenr.: 35086
kr 375.00
Uniol X er et nesten luktfritt kaldavfettingsmiddel for fjerning av sot, olje, fett, tjære og asfaltflekker. Passer for rengjøring av kjøretøy, maskiner, motorer, verktøy, utstyr og deler.
 
Bruksanvisning:
Påfør Uniol X med en lavtrykksprøyte, myk børste eller svamp. Påføres kun på forurensede overflater som for eksempel under sidelister osv. La middelet virke i noen minutter, skyll deretter rikelig med vann. Bruk gjerne høytrykksvasker før middelet tørker inn.
 
Vasketips:
Må ikke brukes på varme overflater, eller i direkte sollys. Rengjør et passe stort område av gangen, for å unngå at middelet tørker inn. Uniol X er nesten luktfritt, hvilket gjør at produktet er lett å jobbe med. Uniol X inneholder lett nedbrytbare ingredienser, og kan brukes både som manuelt avfettingsmiddel og kaldavfettingsmiddel til vaskeanlegg, på både våte og tørre overflater.
 
Dosering:
Brukes i konsentrat.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.