Polish CASU 500ml

Kategori: Rengjøring og polering
Varenr.: 35055
kr 156.00

Spesialpolish til bobil, caravan, bil og båt. Rengjør, polerer og forsegler samtidig!


Høykvalitets voks og beskyttende akryl sørger for langvarig overflatebeskyttelse. Passer for alle materialer, og er spesielt bra til metall, plast og malte overflater. Veldig enkel å bruke. Kan brukes for hånd eller med maskin. Innhold 500 ml. Oppbevares utilgjengelig for barn.


Bruksanvisning: Rist flasken godt før bruk. Rengjør og tørk overflaten som skal poleres. Påfør polish på en myk og ren bomullsklut.
Jobb polishen godt inn i overflaten ved å bruke lette sirkelbevegelser. La det tørke en kort stund før endelig polering med en ren klut.

OBS! Påfør polish på et lite område av gangen. Bytt klut ofte. Må ikke påføres i sol eller for kalde temperaturer.

Innhold: Vann, isoparafinsk hydrokarbon, poleringsstoffer, spesielle oljer, emulgatorer og glycerin.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.