Thermacell ble BEST I TEST og var eneste produkt som fikk TERNINGSKAST 6 for beste myggprodukt på vg.no sommeren 2019! Det er samme luktematte i vår Thermacell som produktet VG testet.
 
Tek.no har testet myggprodukter og ga Thermacell score 9/10! Det er samme luktematte i vår Thermacell som produktet Tek.no testet.
 
Enkel i bruk og meget effektiv - opptil 20 kvm beskyttelsessone! Ingen spray, krem eller kjemikalier på huden, samt lydløs og luktfri!
 
100% fornøydgaranti = fornøyd eller pengene tilbake! Noen kundeuttalelser om Thermacell:
 
«Dette er redningen for livet ute om sommeren! Helt suverent produkt mot mygg og knott!» - Espen
 
«I fjor ble jeg utrolig overrasket av effekten av Thermacell mot knott, og i år har jeg testet ved grillbordet utendørs i solnedgangen i skaukanten i myggfylte Rauland. Myggen ga opp! Anbefales!!!» - John K
 
«Det føles helt overveldende – fantastisk, å kunne sitte ute en kveld, uten at den blir ødelagt av innpåslitne kryp. Dette er en av de beste investeringene jeg har gjort!» - Øyvind Jéger Espelund (jeger)

 

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.