Trekk til Fiat Ducato Wintertime L655xB210xH227

Kategori: Til bobil
Varenr.: 38299
kr 4 995.00

Trekk i serien Wintertime fra Hindermann som passer til Fiat Ducato. Dette trekket dekker hele kjøretøyet og er laget av et pustende 3-lags SFS-3 materiale som er meget slitesterkt samtidig som det har en lav egenvekt. Perfekt for å beskytte bilen mot is, snø, regn, skitt, sol, forurensning etc.

Trekket har fire glidelåser som gjør det enkelt å få det på/-av og som gjør at du til enhver tid har  tilgang til dør og oppbevaringsrom på alle sider.  Med elastiske festereimer på alle sider oppnår du også en tettsittende passform. Trekket er litt lengre enn selve bilen for at det skal være plass til f.eks sykkelstativ som er montert på bakdørene.

Alle festereimer samt en praktisk bag til oppbevaring og et reparasjonskit medfølger.

Lengde på trekket: 655cm
Bredde på trekket: 210cm
Høyde på trekket: 227cm
Farge grå.

NB! Dette trekket er spesial laget til Fiat Ducato chassis fra 2007 og nyere, og passer også til Citroën Jumper og Peugeot Boxer.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.