Trekk til front på bobil Hindermann LuxDuo Adria Sonic -12

Kategori: Til bobil
Varenr.: 38175
kr 4 710.00

Beskytter mot kulde, varme og innsyn hele året rundt. Matten virker isolerende mot kulden om vinteren, og om sommeren holder matten solen ute og beskytter dermed interiøret mot bleking. Lux matten dekker øverste del av bobilen og fronten kan åpnes. Lux-Duo matten dekker nederste del og delene festes sammen med borrelås, men kan også brukes hver for seg. Laget av høykvalitets materiale som er vær og vinterbestandig og tåler UV-stråler.

Passer til bobil Adria Sonic fra 2012.

NB! Denne varen inkluderer kun trekket til nederste del av bobilen. Trekket for øverste del må kjøpes i tillegg (varenr. 38107).

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.