Frostvæske 4l miljøvennlig grønn

Kategori: Frostvæske
Varenr.: 38046
kr 435.00
Miljøvennlig og "giftfri" = ikke giftig for mennesker og dyr!
 
Perfekt til campingvogn, bobil, hytte, båt, husvogner etc. Til toaletter og annet sanitærutstyr, samt utstyr på kjøkken og bad som utsettes for kuldegrader. Kan brukes i drikkevannstanken, men frostvæsken må ikke drikkes! Drikkevannstanken skylles meget godt før vann som skal drikkes tappes fra tanken.
 
Konsentrert frostvæske som hindrer ispropper, frostdannelser, koking og korrosjon i kjøle- og varmesystemet over lang tid. Kan også anvendes ved solvarme installasjoner. Væsken er basert på propylenglykol med korrosjonsinhibitorer. Produktet inneholder ikke amin-, nitrit- eller forfatbaserte inhibitorer.
 
4 liter kanne.

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.