Frostvæske Winter Ban 3,78l miljøvennlig rød

Kategori: Frostvæske
Varenr.: 38275
kr 399.00

Miljøvennlig og «giftfri» = ikke giftig for mennesker og dyr!

Winter Ban er en super frostvæske som sørger for frostbeskyttelse til ditt sanitæranlegg, avfallstank, drikke- og ferskvannssystemer når det blir kaldt ute. Den er giftfri, luktfri og smakløs, men husk å skylle meget godt før vann som drikkes tappes fra tanken! Med Winter Ban kan du trygt sette bort din campingvogn, bobil eller båt til en komfortabel og sikker vinterlagring. Winter Ban forhindrer korrosjon, avleiringer og algevekst, samt sørger for smøring av pumper og ventiler. Egnet for rør laget av kobber, messing og plast. Hvis Winter Ban brukes slik den er uten å blande den ut kan den frostsikre vannsystemet helt ned til -73°C. Inneholder propylenglykol.

NB! Produktet forhindrer ikke vannet fra å fryse, men vil derimot forhindre at vannet utvider seg ved frost. Winter Ban er et Propylen-Glykol-frostbeskyttelsesmiddel som beskytter mot sprekkdannelser i vannsystemet ditt og har andre egenskaper enn den allmen-kjente bilfrostvæsken hvor vannet skal holdes flytende.

Winter Ban kan blandes med vann til ønsket frysepunkt:

Ufortynnet gir frostbeskyttelse ned til -73°C = 3,78 liter Winter Ban uten vann
Blanding 1:1 gir frostbeskyttelse ned til -46°C = 3,78 liter Winter Ban + 3,78 liter vann
Blanding 1:2 gir frostbeskyttelse ned til -18°C = 3,78 liter Winter Ban + 7,57 liter vann

 

 

Andre produkter fra Caravan Supply

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.