Reklamasjonsskjema forhandler

Hvis du er sluttbruker og ønsker å reklamere må det gjøres til forhandleren der produktet er kjøpt.

 

Fiamma:

Hvis du har en reklamasjon som gjelder et Fiamma produkt må vi ha serienummer.

På boksmarkiser finner du klistremerket med info på armen:

På posemarkiser finner du klistremerket med info på innsiden av frontskinnen:

På telt og sidevegger finner du en fastsydd lapp med info.

 

Thule:

Hvis du har en reklamasjon som gjelder et Thule produkt må vi ha serienummer. På boksmarkiser finner du klistremerket med info på innsiden i markiseboksen:

 

Teleco paraboler:

Hvis du har en reklamasjon som gjelder en Teleco parabol må vi ha serienummer, og det finner du på kontrollboksen:

 

Gassalarm iSens:

Vi mottar noen reklamasjoner som viser seg å være feil bruk og/eller falsk alarm. For å sjekke dette før du sender inn reklamasjon til oss kan du eller sluttkunden trykke her for å lese mer info i iSens serviceguide.

 

Finlux TV og Homeline flammelamper:

Hvis du har en reklamasjon som gjelder Finlux TV eller Homeline flammelamper kan du for en raskere avklaring kontakte importøren Target direkte ved å fylle ut følgende skjema: https://www.target.no/support/reklamasjon-forhandler

 

Nortronix produkter (NX-alarmer):

Hvis du har en reklamasjon som gjelder NX-alarmer eller andre produkter fra Nortronix kan du for en raskere avklaring kontakte produsenten Nortronix direkte: www.nortronix.no


 

Vennligst fyll ut skjemaet under. Kun en reklamasjon per skjema, så hvis du har flere reklamasjoner må du sende inn ett skjema per reklamasjon!

 

NB! Defekte varer skal ikke sendes i retur til oss, før dette eventuelt avtales på forhånd.

Reklamasjonsskjema forhandler (kun en reklamasjon per skjema)

 

Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Finn din nærmeste forhandler øverst til høyre. Prisen som vises er veiledende inkl. mva. Frakt kan tilkomme. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks. mva. og frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre sortiment og priser uten varsel. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, trykkfeil og avvikende bilder.